Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Your Business Name!

Boom

Branding

Boomingbrand helpt je graag met de branding van je bedrijf, tot in de puntjes.

Branding

Branding is een middel om producten, diensten of organisaties van elkaar te onderscheiden. Letterlijk is het woord afgeleid van het Oud-Noorse woord ‘brandr’, dat ‘brandmerken’ betekent, omdat brandmerken het middel waren waarmee eigenaren van vee hun dieren van elkaar onderscheidden. Tegenwoordig worden bedrijven, diensten of organisaties van elkaar onderscheiden door ontwerp, beeld, namen, termen en symbolen. Dit geheel noemen wij bij Boomingbrand de branding van een bedrijf.
Om een goed, opvallend merk neer te zetten is het belangrijk om goed na te denken over dit onderwerp. Wat speelt er binnen jouw branche en wat zijn de trends? Wij kiezen er vaak voor om uniek te zijn en dus niet te gaan voor clichés, zonder af te doen van hetgeen dat je wilt uitstralen.
Om dit te bereiken, komen wij in eerste instantie graag kijken bij je bedrijf of product. Dit is puur om erachter te komen wat je doet, wat voor sfeer er hangt en wat jouw bedrijf of product uitstraalt. Daarna gaan we graag om tafel om te kijken wat je wílt uitstralen. Vervolgens gaan we hierover brainstormen. Het is aan jou of je dat volledig aan ons overlaat, of dit graag samen doet.
Wij kunnen je helpen met o.a.:
– Logo, beeldmerk, logotype
– Branding, conceptontwikkeling, storytelling
– Fotografie
– Typografie
– Huisstijl
– Brandbook
Briefing/onderzoek
Conceptmatige uitwerking
Creatieve en gedetailleerde uitwerking
Oplevering

WE LOVE WHAT WE DO.

Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan nu onze gerealiseerde projecten