Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Your Business Name!

Boom

Online Marketing

Boomingbrand ondersteunt jouw bedrijf graag op het gebied van social media marketing en emailmarketing.

Online marketing

Online marketing is dan niets meer dan marketing via het internet. Het begint bij het bepalen van de doelgroep, wat je per doelgroep wil bereiken en hoe het bedrijf in elkaar zit.

Er bestaan verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan social media marketing en email marketing, of content creatie. Wij leggen er een paar voor je uit.

Social media marketing

Wil jij online beter zichtbaar zijn met je bedrijf en/of product? Wij geven je graag advies in hoe je het beste je social media kanalen kunt inzetten. Ben je daarnaast ook op zoek naar iemand die dit stukje voor je in beheer neemt? Ook dit kunnen wij doen.

Onze wereld leeft inmiddels meer online dan offline. Daarom kunnen deze kanalen helpen meer klanten te trekken of je naamsbekendheid te vergroten.

Wil je advies hierover, of ben je op zoek naar een partij die dit voor jou in beheer neemt? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via info@boomingbrand.nl.

Email marketing

Emailmarketing kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Wil je bijvoorbeeld meer traffic naar je website, een hogere klanttevredenheid of je verkoop stimuleren, dan is emailmarketing een goed communicatiemiddel voor jouw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat jouw emailmarketing on-point is en we zijn op de hoogte van de nieuwste trends binnen dit wereldje. Ook zorgen wij er natuurlijk voor dat je mailings mooi zijn vormgegeven.

Wil je meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact op via info@boomingbrand.nl.

Hoe werken wij?

Briefing/onderzoek
Conceptmatige uitwerking
Creatieve en gedetailleerde uitwerking
Oplevering

WE LOVE WHAT WE DO.

Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan nu onze gerealiseerde projecten