Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Your Business Name!

Boom

Print- en drukwerk

Op zoek naar full-service? Wij regelen naast al je communicatie-uitingen ook het print- en drukwerk.

Print- en drukwerk

Je hebt een ontwerpbureau ingehuurd voor je communicatie-uitingen en je bent super blij met het resultaat. En nu? Je zit met een mooi ontwerp, maar nu moet je ook nog op zoek naar de juiste drukker…

Wij snappen maar al te goed dat je je tijd wel beter te besteden hebt. Daarom regelen wij graag óók het drukwerk voor je. Wij werken samen met een aantal vaste drukkerijen en samen gaan we op zoek naar de juiste papiersoorten, druktechnieken en kleuren.

Er zijn veel verschillende papiersoorten en elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Ook kan de structuur van papier heel erg verschillen tussen de bepaalde soorten. Wil je bijvoorbeeld een luxe uitstraling, dan kun je gaan voor een wat dikkere, glanzende papiersoort. Wil je juist een stoerdere uitstraling, dan is mat papier zeer geschikt.

Alles is in principe mogelijk. Heb je dus een idee, maar weet je niet hoe je het moet realiseren? Neem dan zeker even contact op via info@boomingbrand.nl

Briefing/onderzoek
Conceptmatige uitwerking
Creatieve en gedetailleerde uitwerking
Oplevering

WE LOVE WHAT WE DO.

Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan nu onze gerealiseerde projecten